Wandel je fit met de Avond4daagse

Rozenburg – Durft u een sportieve uitdaging aan en wilt u samen met het gezin, vrienden of buren de allermooiste plekjes van Rozenburg zien? Loop dan mee met de Avond4daagse. Het jaarlijkse wandelfeest is van dinsdag 30 mei tot en met vrijdag 2 juni. Iedereen kan meedoen. 

De Stichting Avond4daagse is druk bezig om de 49e Avond4daagse van Rozenburg te organiseren. Nog twee weken en dan is het zover. Het programma is als volgt: 

  • dinsdag 30 mei: start om 19.00 uur bij de stadswinkel aan de Jan van Goyenstraat.  
  • woensdag 31 mei: vertrek om 18.30 uur bij voetbalvereniging Rozenburg.  
  • donderdag 1 juni: vertrek om 18.30 uur bij de stadswinkel.  
  • Vrijdag 2 juni: start om 19.00 uur bij de stadswinkel.  

Dorpsfeest 

De Avond4daagse wordt ook dit jaar weer een groot en gezellig dorpsfeest. DJ Dwayne de Roos is elke avond aanwezig om alle deelnemers te verwelkomen en muzikaal uit te wuiven. Hij draait de nieuwste hits van de populairste zangers. Op de slotavond begeleidt drum- en showband Ttm uit Schiedam de wandelaars naar de finish. Daar wacht de sportievelingen een feestelijke intocht met juichende toeschouwers, muziek, bloemen en medailles. 

Wandelt u mee? 

Inschrijven kan tot en met dinsdag 30 mei bij Dierenspecialist Rozenburg. Het inschrijfgeld is 5 euro per persoon en op de avond zelf 5,50 euro.  

Vrijwilligers gezocht

De Stichting Avond4daagse zoekt nog enkele vrijwilligers voor het regelen van het verkeer en het controleren van de wandelaars. Wilt u meehelpen? Bel Marjan Vroegindeweij (06 24 43 20 02) of reageer via Facebook of de website [www.avond4daagserozenburg.nl].