De Avond4daagse Rozenburg gaat van start.

De Stichting Avond4daagse is begonnen met de 48ste avond4daagse van Rozenburg te organiseren.

De start is op dinsdagavond 7 juni om 19:00 uur stadswinkel, woensdagavond ( startplek VVRozenburg) 18:30 uur, donderdagavond 18:30 uur stadswinkel en eindigt op vrijdagavond op 10 juni deze avond starten we om 19:00 uur stadswinkel. De stichting is heel blij dat we niet alleen maar een wandelevenement zijn maar dat we daarnaast ook een gezellig evenement van gaan maken. Als eerst word je welkom geheten door die ons muzikaal hartelijk welkom zal heten door de nieuwste hits en de populairste zangers te laten horen van Dwayne de Roos.

Het inschrijfgeld is € 5,– per persoon en op de avond zelf € 5,50.

De start van de inschrijving is op Maandag 9 mei tot dinsdag 7 juni 2022.

Het inschrijfbureau is “Dierenspecialist Rozenburg” tijdens de opening.

We zijn heel blij dat er een groot aantal sponsors ons willen helpen om dit wandelevenement te organiseren en binnenkort hangen er overal posters bij diverse winkels en bedrijven.

De avond4daagse zoekt nog enkele personen die willen helpen met het regelen van het verkeer en het controleren van de wandelaars. Om dit evenement goed te laten verlopen, kunnen wij jullie hulp goed gebruiken. Marjan Vroegindeweij 06-24432002 of via Facebook of de website www.avond4daagserozenburg.nl

Wij hopen dat er veel kinderen en oudere mee gaan lopen met de 48ste avond4daagse.